onsdag 13 mars 2013

Triss i jeans till huvudet!

För att göra en lång och dramatisk berättelse kort och odramatisk: Jag lider av psykisk ohälsa, närmare bestämt ångest. Det enda detta inlägg har att göra med det är att jag vill förklara att det är riktigt, riktigt bra att sy som terapi. So I'm doing it. :)

Idag blev det först ut en basker storlek 44/46 ungefär, sedan en keps med rynkad top i storlek 46/48 ungefär och sist en keps i tårtbitar med en knapp överst, storlek 44/46 ungefär. Dolly har 44 i huvudmått men väldigt små öron. Så självklart sitter dessa huvudbonader bättre på ett barn.

.

Självklart är alla mössorna då sydda av återvunnet jeanstyg ifrån ett par damjeans. De två översta är lite mer jämna i jeansfärgen och den nedersta har fått varannan lite blekt och varannan lite mörkare tårtbit.
8 kommentarer:

 1. Gillar allt du syr Skrotis ;)

  SvaraRadera
 2. Å Anna en sån snygg keps som är längst ner vill jag sy till min dotter.

  SvaraRadera
 3. Å Anna en sån snygg keps som är längst ner vill jag sy till min dotter.

  SvaraRadera
 4. Men vad söta små huvudbonader :) Du är så duktig <3 Bra att du har hittat en terapi som du tycker är bra. Kramizar <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tacktack. Hoppas det blir en del över så vi kan sälja och klara de här månaderna...

   Radera
 5. Nu har jag surfat igenom din fantastiska blogg. En blogg helt i min smak;)
  Så fina saker du gör och stort tack för upplysningen om sandblästrade jeans. Nu ska jag tänka efter extra vid inköp och innan jag slänger dem.

  Önskar dig en härlig dag
  Annie

  SvaraRadera