fredag 5 april 2013

Jeggings? Treggings? Jeansleggings?

Tösen håller visst på att bli stor. Nu är byxor ok igen, kanske mest mammasydda då men ändå. Här har jag sytt om ett par stretchiga jeans till ett par jeansleggings (jeggings?) till tösen. Roliga detaljer blir när bakfickorna kommer en bit längre fram än vanligt, samt att "sidosömmen" som finns kvar från originaljeansen kommer mer framåt och vrider sig lite utan att för den skull passformen blir vriden. Dottern tyckte detta var roligt som synes.

PS. Tunikan på bilden är en Lucky Cat och den är uppvikt nedtill bara för att vi skulle ta bilden så den är betydligt längre i verkligheten.

PS 2. Dottern står på en scen i vardagsrummet och hon sjunger: "Här är jag, gör precis som jag vill, står på eeeegna ben" ifrån Barbie.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att hitta till din blogg. Jag bytte lite saker med dig, du fick några metallben från IKEA och jag fick lite kläder till min tjej. Ser nu att du skriver att din tjej dansar till här är jag- barbie och de gör min dotter också (dagligen, är hennes favoritlåt) Fortsätt i samma stuk med dina härliga ideer! /Ida

    SvaraRadera