söndag 13 april 2014

Återbrukssnickaren slår till...

Det översta är en liten sandlåda som jag snickrat ihop av en gammal ribbotten från någon av barnens sängar. Den är bara 90 ggr 90 stor/liten men det får duga. Vi har ju förskolan precis granne så sonen kan använda den stora sandlådan på kvällar och helger.

Sedan har jag snickat ihop en liten låda/hylla för dagens post. Stora sonen tar ofta in posten och den har ingen riktig plats sedan innan... så... ibland får vi leta runt hela nedervåningen för att hitta räkningar mm. Nå denna är gjord av tändpinnar från Biltema, sidorna kommer från återvunnet virke som tidigare varit en låda och bakstycket är en del av ett gammalt hyllplan.

Jag har även provat göra en "äppellåda" av tändpinnar och delar från en gammal barngrind. Det blev helt bra så nu har jag köpt hem lite läkt så jag kan göra fler små lådor av allt återvunnet ful-virke vi har i garaget. Detta var superkul!

2 kommentarer:

 1. Å det blir ju supersnyggt! / Angelika

  SvaraRadera
 2. Åh, det är så roligt att snickra av spillvirke. Jag brukar tigga till mig den där tunna läkten som ligger mellan virket på brädgården.
  Det brukar ligga i en skräplåda i vår bygghandel.
  Mycket bra till småsnickrande.
  /Anna Så.....

  SvaraRadera