söndag 12 oktober 2014

Huvudlöst men sammetsmjukt...

Börjat lite smått sy och virka till mig själv som ni kanske märkt. Jag jobbar på att gå ner de där baskade kilona som satt sig på i år, men tills dess (och om det inte går) så måste jag har nya kläder. Sydde en enkel svart tunika tidigare idag, bild kanske kommer senare. Och ikväll blev det en midnattsblå plyschklänning. Jag är ganska nöjd, men det finns några små missar med den. Lite vågig i en söm, såklart på framsidan. Och så skulle det nog behövas dras in lite precis under bysten. Men känns ok att ha den så här, volangerna under bystnivå döljs hyfsat effektivt på detta sätt.

Huvudet saknas, men jag lovar det finns där. Var bara att jag lyckades med att slicka mig runt munnen och blinka samtidigt så jag besparar er den upplevelsen. ;)

6 kommentarer:

 1. Skrev en kommentar, men den försvann nog. Sluta inte blogga, vet precis känslan.
  Lämnar en kommentar precis som jag önskar mina läsare skulle göra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag ska inte... men får kanske påminna folk och ragga lite nya läsare nu och då för att hålla uppe känslan av att bloggen är viktig. Tack!

   Radera
 2. behåll bloggen du. För att få massor av kommenterer och följare måste man nog vara något alldeles extra eller göra sig "känd" på något sätt. Snygg klänning förresten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch nej massor behöver jag inte... bara lite mer än... inget som det varit nu. ;) Men nu har jag ju fått lite kommentarer av trevliga sygalningar iaf. *nöjd*

   Radera