tisdag 7 april 2015

Just idag är jag svag, just idag är jag JAG.

Igår och i förrgår lät jag ångesten härja fritt i vårt lilla snickerirum/skräprum. Det är så skönt att få leva ut lite känslor som finns på utsidan och svettas över såg, fil och slippapper. Inte är man så rationell i det stadiet alltid, så det har blivit mycket skrot som aldrig någon kommer att få lägga ögonen på, men det blir lite färdigställt som jag är nöjd med i alla fall. Här är tre stjärnor  och två hjärtan, alla skapade av helt olika material. Fastän de är så att säga "stöpta i samma form" blir dom därför helt olika. Den turkosa stjärnan är gjord av en gammal låda som luktade starkt av furu. Den trärena ser ni säkert att det är Biltemas berömda stickor. Den vita är gjord av drivved, plockat här nere vid strandkanten. Det grå hjärtat är gjort av ribbotten från en gammal säng. Det rosa hjärtat vetterackarn vart träet kommer från. Alla har olika stil och jag tycker om dem allihopa. Det kan bli svårt att välja om jag ska ta med dessa på marknaden i maj eller inte.

Idag är jag inte lika utlevande. Jag är trött och dåsig av alla tabletter jag äter för att hålla ångesten på en rimlig nivå. Solen skiner och jag kanske går ut en sväng och låter den skina på mig. I övrigt tänker jag bara sitta här i mitt älskade hus och tillåta mig själv att vara svag.

3 kommentarer:

  1. vilka fina, kan man köpa någon av dem? den vita stjärnan eller det grå hjärtat skulle jag kunna tänka mig. Hoppas du mår bättre snart.

    SvaraRadera
  2. Wow så fina ju! Hoppas du fick lite sol 🌞 och att du mår bättre idag! Kramis / Angelika

    SvaraRadera
  3. Tittade runt på min blogg idag och mindes en kommentar du gjort i en facebookgrupp om att kommentera i de bloggar man läser. Därför kikar jag in en sväng och säger hej! Vad fint resultat det blir av din ångest! Tycker både stjärnor och hjärtan är ljuvliga! Hoppas du får en härlig dag imorgon!

    SvaraRadera