måndag 8 februari 2016

Test: Snabbsemla på korvbröd!!!

Även mini lät sig väl smaka...
Ja herre! Man lär sig mycket! Äldsta sonen har Celiaki och har endast provat farmors semlor. Dom var lite annorlunda än de fluffiga skapelserna på caféerna så han har längtat och längtat efter en riktigt luftfylld bakelse. Och nu fick vi nys om en fantastiskt luftig, glutenfri och SNABB semmelvariant. Som rubriken antyder så har vi alltså provat göra semlor på KORVBRÖD. Korvbröd finns nästan alltid glutenfritt i frysdisken, och även om den nu inte är lika lätt och luftfylld som de "vanliga" så är de i vart fall REJÄLT fluffiga. Och som sagt snabbt går det! Fram med lite mandelmassa, rör ihop med lite vispgrädde, vispa resten av grädden och så kleta ihop härligheten! Dutta över kardemumma och florsocker om du ens ids det, det går jättebra utan med. OH SÅ GOTT! Lagom storlek, tillgänglig för alla, snabbt, jaaa... en riktig vinnare!

10 poäng av 10 möjliga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar