fredag 11 mars 2016

Nu vill jag skryta lite...

Hej på er allihopa! Just nu är jag så omåttligt stolt över mig själv, glad, lycklig och lite svammlig! Men nu ska ni få höra varför!

Det är nu ungefär 3 år sedan jag började äta min ADHD-medicin. Den som skulle göra mig piggare, mer koncentrerad och mer anpassad för arbetslivet. Det har varit en liten berg- och dalbana, men på det hela taget har jag varit relativt nöjd med medicineringen. Men bieffekterna har alltid funnits där. Och medicinerna har alltid slutat fungera efter ett tag, när kroppen vant sig. Till slut sade både jag och min (underbara) läkare att nu provar vi utan. Och jag blev tröttare. Jag blev mer okoncentrerad. Men åh så skönt utan alla biverkningar!

Men nu till poängen! Jag trodde att det var slut med allt pyssel, då ju det mesta sådant är beroende av att jag är pigg och fokuserad. Men skam den som ger sig. Och plötsligt, idag, hände det! Stor inspiration, ork, fokus och uthållighet resulterade i en heldag sömnad! UTAN MEDICIN!!! Nu är jag rejält stolt över mig själv vill jag säga! Nu vet jag att jag KAN även utan medicin. Oavsett om det blir medicinering i framtiden eller inte så VET jag!!!

1 kommentar:

  1. Ninni Nyberg Alltså om du bara visste så impad jag är av dig <3 Finaste goaste Anna-luskan min <3 Tänk vad du har kämpat med både det ena och det andra och ändå är du nästan alltid glad, vilka underbara tröjor du har gjort idag...men ta det lugn det är en dag i morgon åxå. Lagom är alltid bäst. Massor med kramar från moster Ninni <3

    SvaraRadera