lördag 18 oktober 2014

Huvudsaken får inte vara naken...

 I sy-världen är mössor tyvärr inte så där upphetsande längre. Alla syr mössor. ALLA. Men med ett riktigt behov, två ybersnygga tyger, två yber-yber-ybersnygga modeller, så blir det trevligt med ett mössinlägg ändå. Fleecefodrade mössor till son och make. Tyget i makens mössa kommer att bli fler mössor, jag och dottern ska ha varsin i vart fall. Johanna Ahlard, min favoritdesigner har gjort det tyget och det är köpt på Znok.

5 kommentarer:

 1. Wow du syr ju så mycket snyggt! Älskar tösens vackra kläder och mössorna är superfina! Mmm fleece foder är ett måste om man inte vill frysa öronen av sig vintertid, speciellt i en familj med många öronbarn + mamma. =)
  Kul att du gillar min blogg! Du kanske har sett att även din blogg finns i min blogglista. =)
  Kram
  Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Ja jag försöker skärpa mig själv åxå och gå och kika och skriva i de bloggar jag tycker om, så får vi lite schwung på bloggandet. Det är ju så kul!

   Radera
 2. Snygga! Jag har också klippt till fleece nu för att fodra en del mössor! Det stämmer att det verkar som om alla syr mössor, men det är klart, det är ett relativt enkelt projekt....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag ska sy till mig själv med. Har ju inget hår just nu, så behöver mössa inne i verkstan på jobbet tex... och ibland nere i syrummet faktiskt.

   Radera