onsdag 27 januari 2016

Linas Matkasse: Dag 1

Jaha så då har vi provat en av måltiderna i veckans matkasse från Linas. Inget komplicerat eller skumt, Biff Stroganoff med champinjoner. Hela familjen tyckte det var supersmaskigt! Anja ville inte äta champinjoner så jag satte bara halv mängd sådana och petade bort till hennes portion. I övrigt satte jag lite extra salt och en tsk Sambal så att det blev lite mer sting i det hela. Helt klart en vinnare! Nu ser vi fram emot kvällens middag!

Då vi har en tonåring som har Celiaki tänkte jag även rapportera vad som behövs för att göra måltiderna glutenfria. I denna måltid räckte det med att byta ut vetemjölet till redningen mot glutenfritt mjöl. I övrigt var det inget gluten i denna rätt.

Om någon vill prova någon av Linas matkassar så får man ett bra erbjudande med rejält billigare första gången och en gratis fruktkasse. Om man använder våran kod så får vi poäng som jag inte riktigt har listat ut vad vi ska använda till men det är säkert nåt bra. Så gå på www.linasmatkasse.se och registrera dig med koden så får vi poäng: K3826708

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar