söndag 31 januari 2016

Linas Matkasse: Dag 5

Sejrygg med äggsallad... tja... jättegott. Men. Det är ju sånt man lagar ofta till vardags. Väldigt enkel mat. Och jag tänkte marinera/rimma fisken en halvtimma innan för mer smak och fasthet men hann inte hem så maken hade redan gjort klart allt. Så väldigt enkel smak. Men gott! Jag är ingen fiskälskare så... detta kan vi göra igen. Och vi har ett helt paket sejrygg kvar i frysen trots att alla ätit och vi har två portioner till lunch imorgon. Nu är inte barnen fiskälskare alls så om de ätit lika hade det såklart blivit snålare. Men ändå, mycket väl tilltagna portioner här.

Angående gluten så är det endast mjölet som fisken är doppad i som innehåller gluten. Och mjöl får man hålla med själv, det följer inte med kassen, så det är ju mycket enkelt att välja glutenfritt mjöl istället.

Imorgon får vi hämta vår Familjekasse från Ica, spännande! Ser ut som bra vardagsmat i recepten vi fått. OCH, vi har valt att veckan efter det prova Icas Inspirationskasse, så ytterligare en variant att recensera således.

Som vanligt får jag väl tillägga: Om någon vill prova någon av Linas matkassar så får man ett bra erbjudande med rejält billigare första gången och en gratis fruktkasse. Om man använder våran kod så får vi poäng som jag inte riktigt har listat ut vad vi ska använda till men det är säkert nåt bra. Så gå på www.linasmatkasse.se och registrera dig med koden så får vi poäng: K3826708

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar