Något positivt med Icas matkassar i jämförelse med Linas, ser vi direkt: Recepten finns tillgängliga på internet. För mig. För dig. För mig om ett år. Inga hemligheter här. Och jag kan gå in i förväg och titta två veckor innan på alla sorters kassar, och därmed bestämma vilken som passar bäst. Kanon! Här är länken till detta recept: http://www.ica.se/recept/pasta-med-paprikasas-och-bresaola-719948/
Angående gluten, och för den delen andra allergier, så har Icas recept en kanonbra ruta där allt står samlat. Så här står det på denna:
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på paprikacrèmen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar